Skip to content
Kezdőlap » Ez a város Európa legromantikusabb fővárosa

Ez a város Európa legromantikusabb fővárosa


Egy új tanulmány rangsorolta a kontinens legromantikusabb fővárosait az egymillió lakosra jutó romantikus éttermek és szállodák száma alapján.
A Catamaran Charter Croatia (CCC) hajókölcsönző kutatása a kontinens fővárosait az egymillió lakosra jutó romantikus éttermek és szállodák száma alapján rangsorolta. A tanulmány szerint romantikus az a szálloda vagy étterem, amelyet a TripAdvisoron így írnak le.A rangsor első helyére Lisszabon került. A portugál főváros 588 romantikus étteremmel és 152 romantikus szállodával büszkélkedhet, ami a legmagasabb arány egy lakosra vetítve Európában.

A lista következő helyezettje Monaco, részben a romantikus helyek számához képest kis mérete miatt, míg a harmadik maga a szerelem városa, Párizs. A CCC tanulmánya szerint a tíz legromantikusabb európai város teljes toplistája:

Lisszabon, PortugáliaMonaco, MonacoPárizs, FranciaországSan Marino, San MarinoRóma, OlaszországAndorra la Vella, AndorraAmszterdam, HollandiaAthén, GörögországPrága, CsehországReykjavik, Izland

Természetesen, ez csak egy fajta felmérés, a Bounce csomagmegőrző cég egy másik, nemrégiben készült tanulmánya a fentiekkel szemben Párizst nevezte meg a világ legromantikusabb városlátogatási célpontjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!