Skip to content
Kezdőlap » A Wizz Air új téli járatokat indít Budapestről

A Wizz Air új téli járatokat indít Budapestről

A Wizz Air új téli járatokat indít Budapestről


Bár még csak most indul a nyári szezon, a Wizz Air már gondol a téli utazókra is. Bejelentették, hogy a hidegebb idő beköszöntével Budapestről két új útvonal is indul majd, ahova jegyeket foglalhatunk. Alábbi cikkünkben minden részletet megtalálsz ezzel kapcsolatban.
Október elsejétől hivatalosan is napi járatok indulnak majd Budapestről Koppenhágába. A Wizz Air ezen felül azt is bejelentette, hogy Sarm es-Sejk is csatlakozik a Budapestről induló útvonalak közé. Oda kéthetente kétszer indítanak majd átlagosan járatokat.

Mindezek mellett a Wizz Air új járataival jelentősen bővülnek Budapest és az északi régió kapcsolatai. Többek között a finnországi Helsinkivel, a norvégiai Oslóval, az izlandi Keflavikkal, valamint a svédországi Stockholmmal és Göteborggel is összekapcsolják a magyarországi repülőteret.

„A Wizz Air hálózatunk legújabb bővítései mindkettő nagyon keresett úti cél. Sharm El Sheikh homokos strandjaival és tiszta vizével tökéletes nyaralóhely, míg Koppenhága a bájáról és a csodálatos városlátogatásokról híres. Nincs kétségem afelől, hogy mindkét útvonal iránt nagy lesz a kereslet” — mondta Bogáts Balázs, a Budapest Airport légiközlekedésfejlesztési igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!