Skip to content
Kezdőlap » Rasszista üzeneteket kap A kis hableány film színésznője​

Rasszista üzeneteket kap A kis hableány film színésznője​

Rasszista üzeneteket kap A kis hableány film színésznője​


Halle Bailey legközelebb A kis hableány élőszereplős filmben tűnik majd fel. Sokan ezzel kapcsolatban nemtetszésüket fejezték ki, hiszen bőrszíne nem igazodik az eredeti ábrázoláshoz. Rasszista kommentek hada érte ezért a színésznőt, ezzel szemben viszont pozitív reakciók is bőven érkeztek.
Amikor a Disney bemutatta az első előzetest a filmhez, azonnal számos rosszindulatú vélemény érkezett kommentben és különböző platformokról egyaránt. A 22 éves színésznőt nagyon sok rasszista megnyilvánulás érte és interneten kezdték zaklatni őt. Ezzel az üggyel kapcsolatban az Edition magazinnak adott egy interjút, melyben így nyilatkozott:

„A világ reakcióját látni határozottan sokkoló volt. De látni a babák reakcióit, az összes barna és fekete fiatal lányt, érzelmileg nagyon megérintett.”

A negatív kommentekkel szemben számos színes bőrű gyermeket nevelő szülő videókat osztott meg, melyekben a kicsik első reakciója látható az új Arielre. A megható felvételek mindegyikén a gyerekek mosolyogva észlelték, milyen bőrszíne van az életre kelt mesefigurának, és azt mondták, hogy aranyosnak és szépnek találják Halle Bailey karakterét.

A Variety is készített egy beszélgetést a film sztárjával, melyben ezt mondta a fiatal rajongók kedves megnyilvánulásairól:„Úgy érzem, hogy álmodom. Hálás vagyok, és nem figyelek a negatívumokra. Úgy gondolom, hogy ez a szerep valami nálam nagyobb dolgot képvisel, és gyönyörű lesz. Annyira izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!