Skip to content
Kezdőlap » 3 szuper egyszerű és látványos húsvéti dekor ötlet

3 szuper egyszerű és látványos húsvéti dekor ötlet

3 szuper egyszerű és látványos húsvéti dekor ötlet


Sokan megijednek, ha ünnepi dekorációról beszélünk, mert valami extra nagyra és nehézre gondolnak. Pedig pár tojással és virággal egyszerűen feldobhatjuk otthonunkat húsvétra. Íme 3 egyszerű, de nagyszerű dekorációs ötlet húsvétra!

Húsvéti tojás gyertyák

Ha jó a kézügyességed, és szeretsz otthon bíbelődni apró dekorokkal, akkor ez a dísz ötlet tökéletes lehet a számodra. Csupán annyi a dolgod, hogy a kibelezett tojáshéjába viaszt és egy kanócot önts, és már meg is van a tojás gyertyád. A tojás tartó dobozát megtarthatod és extrán díszítheted apró virágokkal, vagy akár le is festheted azt.

Virággal töltött metál tojás

A következő dekorációs ötlet akkor jó, ha nem szeretnél a gyertyával foglalkozni, de szívesen készítenél tojásos dekort. Egy metálos festékkel, vagy bármilyen számodra tetszővel kend le a tojáshéját, az üres belsejébe pedig ültess apró, tavaszi virágokat. A vendégek is imádni fogják.

Egy vödörnyi tulipán

Mi sem szebb a tavaszban és a húsvétban, mint a gyönyörű virágok. Főként a tulipán, ami ekkor éli szezonját. Egy régi vödröt fess le egy számodra tetszőleges színnel és töltsd meg annyi virággal, amennyivel csak bírod. Ennél tavasziasabb és húsvétibb dekort elképzelni sem tudunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!