Skip to content
Kezdőlap » A stílusáért legtöbbet guglizott sztár nem más, mint…

A stílusáért legtöbbet guglizott sztár nem más, mint…

A stílusáért legtöbbet guglizott sztár nem más, mint…


Ha nem tudod reggelente, hogy mit vegyél fel, akkor csak guglizz rá egy sztárra. Legalábbis sokan így tesznek, és kedvenc hírességeik stílusából inspirálódnak a mindennapokra.
A Boohoo márka által elemzett Google-adatoknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy melyik az a külföldi híresség, akire a legtöbben keresnek rá az interneten stílus tippekért. Annyit elárulunk, hogy nem Kate Middleton, vagy Rihanna lett a legkeresettebb stílus ikon, ami igen meglepő eredmény.

Íme a tíz legbefolyásosabb stílussal rendelkező híresség listája:

Billie EilishTaylor SwiftAriana GrandeMeghan MarkleKate MiddletonSelena GomezBella HadidRihannaOlivia RodrigoEmily Ratajkowski

Az Egyesült Államokban havonta átlagosan 60 170 keresést indítanak Billie Eilish stílusával kapcsolatos kifejezésekre, és tíz államban ő volt a legtöbbet keresett celeb. Ezzel szemben Taylor Swift, akinek Eras turnéja épp a hónap elején indult, szorosan a második helyen végzett. Kilenc államban, köztük Floridában, Texasban, Illinois-ban és Oklahomában végzett az élen. Meghan Markle hét államban a legnépszerűbb, köztük Coloradóban, Indianában, Wisconsinban és Massachusettsben, míg sógornője, Kate Middleton New Yorkban, Montanában, Ohióban és további három államban áll a lista elején.

Igen meglepő, hogy Rihanna ennyire a lista aljára sorolódott mindössze csak két államban, Hawaiin és Maine-ben végzett az első helyen.Az első helyen végzett 21 éves énekesnő leginkább a kényelemre törekvő, atlétikus megjelenéseiről ismert, bár Eilish nem zárkózik el attól, hogy változtasson stílusán, ahogyan azt a 2021-es Met-gálán is bizonyította a hollywoodi ihletésű ruhájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!