Skip to content
Kezdőlap » Katalin hercegnével termékenységi tesztet csináltattak

Katalin hercegnével termékenységi tesztet csináltattak

Katalin hercegnével termékenységi tesztet csináltattak


Katalin hercegné és Vilmos herceg közel 12 évvel ezelőtt házasodtak össze. Az esküvővel kapcsolatban mai napig derülnek ki újabb információk, amik meglepik a rajongókat. Most például fény derült arra, hogy a menyasszonynak termékenységi tesztet kellett végeznie, mielőtt tagja lett a családnak.
Vilmos herceg még az egyetemi évei alatt ismerte meg jövendőbeli feleségét. Abban az időben néhány közös barátjukkal együtt össze költöztek ők is, így egy fedél alatt bontakozhatott ki közöttük a romantikus kapcsolat. Bár volt egy időszak, amikor átmenetileg különváltak az útjaik, a szakítás szerencsére rövid ideig tartott.

Az esküvőjük után három gyermekük is született: Lajos és György herceg, valamint Sarolta hercegnő. Mivel Vilmos az Egyesült Királyság uralkodójának legidősebb gyermeke, így ő lesz az, aki megörökli a koronát. Őt legidősebb fia követi majd a trónon. A vérvonal fenntartását nagyon komolyan veszi a királyi család.

Amikor Vilmos herceg megkérte szerelme kezét, akkor Katalinnak termékenységi tesztet kellett végeznie. Ezáltal győződtek meg arról, hogy a jövendőbeli királynak születnek majd leszármazottai. Erről a titokról egy nemrég megjelent könyvben rántották le a leplet.

A könyvet Tom Quinn szerezte és An Intimate History of Growing Up in the Royal Family címen lehet megtalálni. Az iromány különlegessége, hogy a palota személyzetének exkluzív vallomásait gyűjtötték össze hozzá. Az író elmondása szerint ez az eljárás hosszú évek óta bevett hagyománya királyi családnak, amikor egy új nő házasodik be hozzájuk.

A kötet egy bizonyos pontján azt is elmeséli, hogy maga Diána walesi hercegnén is elvégeztek egy ilyen vizsgálatot. Ezt a témát így idézték a Marie Claire cikkében:„Diána a jelen szerzővel való rövid találkozása során arról panaszkodott, hogy ártatlanul azt hitte, hogy a házasság előtti vizsgálatok az általános egészségi állapotra vonatkoznak, és csak később jött rá, hogy valójában termékenységi vizsgálatokat végeztek rajta.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!