Skip to content
Kezdőlap » Leni Klum tavaszi manikűrjét te sem tudod kikerülni in hungarian

Leni Klum tavaszi manikűrjét te sem tudod kikerülni in hungarian

Leni Klum tavaszi manikűrjét te sem tudod kikerülni in hungarian

bterapiaberlesngarian
Valójában két trend is van, amit muszáj figyelembe venned idén tavasszal − de szerencsére Leni Klum mindkettőt imádja.Az első a 90-es évek újjáéledése a bő farmerekkel, a réteges frizurákkal és a tömbös színekkel. A másik a „csendes luxus” a drágának tűnő divat és szépségápolási nyilatkozatokkal.Leni legújabb manikűrje, a „cappuccino tejköröm” e trendeket ötvözi. Finom színével fényűzően visszafogott, de a köröm formája is játékos 90-es évekbeli hatást mutat.Ami az extra hosszú körmöket illeti, Leni Klum lassan felzárkózik anyukájához, Heidi Klumhoz. Egy ideje már ő is extra hosszú körmöket visel, általában hegyes alakban.Leni Klum is imádja ezeket a körmöket, és jelenleg egy bézs színű francia manikűrrel kombinálja őket.Míg a francia manikűrhöz hagyományosan fehéret használnak a körömhegyeken, a köröm többi részén pedig lágy rózsaszínt, Leni a „cappuccino tejkörmökhöz” egy lágy bézs árnyalatot választott.Fontos azonban figyelembe venni, hogy bár a francia manikűr és a lágy rózsaszínű „epres tejkörmök” mostanában nagyon divatosak, a legjobban a hűvösebb bőrtónusokhoz illenek. A bézs vagy barna árnyalatú körömlakkok pedig inkább a meleg alaptónusú bőrnek kedveznek, így a cappuccino tejköröm tökéletes alternatíva.

​Így készítsd el Leni Klum cappuccino tejkörmeit

Ha olyan extra hosszú hegyes körmöket szeretnél, mint Leni Klumé, akkor nem kerülheted el a körömépítést akrillal vagy zselével. Akik a kicsit rövidebb körmöket kedvelik, azoknak a Biab vagy a Shellac természetes körmei jó lehetőséget kínálnak.
Csak ne feledd, hogy Leni Klum manikűrjének reprodukálásához az egész körmöt be kell fedni a cappuccino tejes árnyalattal − beleértve a fehér hegyet is, amelyet először lerakunk.Így az összkép természetesebbnek tűnik, és lágyabbá válik az átmenet a hegytől a körömágyig.Forrás: GlamourNyitókép: Profimedia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!