Skip to content
Kezdőlap » Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról in hungarian

Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról in hungarian

Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról in hungarian

bterapiaberlesngarian
Nemrég hivatalosan is megerősítették a negyedik Bridget Jones-filmet, amely nyolc év szünet után lesz látható.Mi is megírtuk, hogy a Helen Fielding 2013-as, azonos című regényén alapuló Bridget Jones:Mad About the Boy című filmben Bridget Jones megözvegyült, egyedülálló édesanyaként éli mindennapjait.Jó hír azonban, hogy Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a folytatásban. Bár a Grant által alakított Daniel Cleavert az előző, Bridget Jones babát vár című folytatásban eltemették, a film utolsó másodperceiben egy újságcikkből kiderült, hogy még mindig életben van.
A People-nek adott interjújában a színész azonban inkább Mark Darcy halálával kapcsolatban volt elfoglalva. Megosztotta, hogy olvasta a forgatókönyvet, és amellett, hogy nagyon jó, súlyt adott egy elméletnek is, ami jelenleg az interneten kering.
Helen Fielding a filmhez kapcsolódó kötetében az 51 éves Bridget férje, Mark halála után újra a szerelmet keresi, a randiapplikációk káoszába süllyedve. Amikor Colin Firth neve nem szerepelt az új szereplőlistán, a rajongók meg voltak győződve arról, hogy a film ugyanazt a cselekményt követi majd, mint a könyv. Grant legutóbbi nyilatkozata után úgy tűnik, hogy a rajongók pontosan erre számíthatnak.„A film részben Helen Fielding tapasztalatain alapul, aki a férje halála után egyedül nevelte fel két gyermekét. Bridget tehát két gyereket nevel, és azon gondolkodik, hogy vajon vissza kellene-e térnie a randizáshoz. Ez egy nagyon jó forgatókönyv”– mondta az interjúban Grant.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!