Skip to content
Kezdőlap » Így manifesztáld a céljaidat a körömszíned segítségével in hungarian

Így manifesztáld a céljaidat a körömszíned segítségével in hungarian

Így manifesztáld a céljaidat a körömszíned segítségével in hungarian

bterapiaberlesngarian
Kíváncsi vagy, hogyan manifesztálhatod a jövődet még sikeresebben? Talán érdemes kicsit változtatnod a körömlakkjaid színén.A színmágia szerint minden egyes árnyalatnak más-más spirituális jelentése van, és ezért segíthet abban, hogy az ujjbegyeidről vizualizáld és manifesztáld a jövődet. Cikkünk végén külön-külön is bemutatjuk az egyes színek hatásait.

Mi az a manifesztáció?

A manifesztáció az a tevékenység, amikor vizualizáljuk azt, amit szeretnénk, hogy a való életben megtörténjen, például, hogy bekerüljünk álmaink egyetemi képzésére, magasabb fizetést érjünk el, vagy találkozzunk a lelki társunkkal (páldául Megan Fox állítólag ragaszkodik hozzá, hogy ő manifesztálta a vőlegényét). Ha az ideális jövőt valóságosnak képzeled el, a céljaidat elérhetőbbnek érzed, ami arra ösztönöz, hogy cselekedj a megvalósításuk érdekében.

​Hogyan kapcsolódik a szín a manifesztációhoz?

Minden szín olyan rezgési energiát hordoz, amely erősítheti a szándékainkat. Ha tudatosan használjuk a színeket, manifesztálhatjuk a vágyainkat, megváltoztathatjuk az érzéseinket és megváltoztathatjuk az energiát magunk körül. Mindannyian kapcsolódunk a színekhez; tudjuk, mely színeket éljük, és melyeket taszítjuk. Ez tükrözi azt az energiát, amivel dolgozunk, és amire szükségünk van ahhoz, hogy kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat.
A körmök bizonyos színekre festése segít abban, hogy hasznosítani tudd ezt az energiát − függetlenül attól, hogy hiszel-e egyáltalán a manifesztációban vagy sem.

Hogyan használd a körömlakkokat?

A körömfestés a színmágia egyik ága, amely abból áll, hogy különböző színeket viselünk, hogy bizonyos energiákat behívjunk velük.
A körmök sárga színűre festése például optimizmust hoz, a türkiz pedig kiegyensúlyozó és gyógyító hatású. Mivel a nap folyamán állandóan látjuk a kezünket, a körmeink emlékeztetnek a saját erőnkre. Csak arra ügyelj, hogy festés közben tényleg képzeld el a szándékaidat.

​Mi az egyes színek jelentése?

Emelést szeretnél a munkahelyeden? Fesd pirosra a körmeidet, hogy magabiztosabbá válj, amikor előléptetést kérsz a főnöködtől. Úgy érzed, hogy nincs kapcsolatod az intuícióddal? Fesd a körmeidet levendulára, hogy bízz a belső bölcsességedben. Ha közeleg az állásinterjú, viselj narancssárgát, ami a kreativitás színe.
Ha az új évre szeretnél jót manifesztálni, arany vagy ezüst színű körömfestést válassz: ez jólétet és az önbizalmat hoz.

​A körömlakkok színének jelentése

Piros: A vörös a kreativitást és az erőt jelképezi.Narancs: A narancssárga megnyilvánulást és örömöt manifesztál.Sárga: A sárga a boldogságot és a bátorságot szimbolizálja.Kék: A kék a szabadságot és a képzeletet sugallja.Zöld: A zöld a növekedést és az újjászületést közvetíti.Lila: A lila a bölcsességet és a függetlenséget jelképezi.Szürke: A szürke az egyensúlyt és a békét jelképezi.Rózsaszín: A rózsaszín a romantikát és a szerelmet testesíti meg.Korall: A korall szenvedélyt és optimizmust sugall.Arany: Az arany a sikert és a nagylelkűséget testesíti meg.Fehér: A fehér a nyitottságot és a tisztaságot sugallja.Fekete: A fekete védelmet és eleganciát fejez ki.Forrás: GlamourNyitókép: Shutterstock

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!